France
Asked — Edited

Bug With Windows Speech Recognition Macros

Hello, I have a bug since I installed Windows Speech Recognition Macros that I had not before. When I want to use speech recognition to ARC, I get this message: " Voice recognition was not able to start. There is either no listening device or the your operating system is not supported". My other voice recognition programs work well. I use Windows 8, but I have the same bug with windows 7. Warning: The bug is still present even after uninstalling "Windows Speech Recognition Macros". stress


ARC Pro

Upgrade to ARC Pro

Unleash your robot's full potential with the cutting-edge features and intuitive programming offered by Synthiam ARC Pro.

Ireland
#1  

Please check your default language in control panel Change to " English United States " and see if error report disappears

#2  

I have only French recognition in my control panel. And my project must understand and talk French. Another solution ? Thanks

Ireland
#3  

If you could first get it to work without the error Is it possible to add the english language ,make it default but also leave the french at lease then you know where issue is

Ireland
#4  

Search the forum for "error speech recognition " take a look at item dated 11\23\2011 that should help you also best of luck Pat

PRO
Synthiam
#5  

Can you load the Debug window in ARC to see what the exact message is?

#6  

hello DJ, I get this:

EZB 0: Error with speech recognition init: Aucun module de reconnaissance de l'ID requis n'a été trouvé.
Nom du paramètre : culture

EZB 1: Error with speech recognition init: Aucun module de reconnaissance de l'ID requis n'a été trouvé.
Nom du paramètre : culture

EZB 2: Error with speech recognition init: Aucun module de reconnaissance de l'ID requis n'a été trouvé.
Nom du paramètre : culture

EZB 3: Error with speech recognition init: Aucun module de reconnaissance de l'ID requis n'a été trouvé.
Nom du paramètre : culture

EZB 4: Error with speech recognition init: Aucun module de reconnaissance de l'ID requis n'a été trouvé.
Nom du paramètre : culture

I used CCleaner and the command "sfc / SCANNOW", but that solved nothing. I think I'll reinstall Windows. Thanks

PRO
Synthiam
#7  

I'm going to put a new release up. I think I might be able to help.

PRO
Synthiam
#8  

Try the latest version and let me know if you still have a problem with the culture: ARC v2012.06.25.00

#9  

Problem solved. Thank you DJ, I admire your work and your responsiveness;).