Welcome to Synthiam!

Program robots using technologies created from industry experts. ARC is our free-to-use robot programming software that makes features like vision recognition, navigation and artificial intelligence easy.

Get Started
Canada
Asked — Edited
Resolved Resolved by Dunning-Kruger!

Mayday Mayday Mayday

HELP! When I try to open my project file I get this;
User-inserted image


I was doing some script writing and the program started acting weird, so I saved the project and shut down EZ-Builder. Now I can't open the project.

AI Support Bot
Related Content
Synthiam
Based on your post activity, we found some content that may be interesting to you. Explore these other tutorials and community conversations.
#1  
Try creating a new file and then begin merging in your controls and scripts one at a time from the old corrupt file to the newly created one... Worst case scenario you get back most of your work....
#2  
I can't open the corrupt file
#3  
I know, but can't you open a new file and use the merge function to merge in components from the corrupt file?....

Do you have another copy of your project on the cloud or hard drive?
#4  
Ok, made a new file. When I go to merge I can't check any of the boxes - I to merge from other projects too but can't check the boxes.
#5  
If you want maybe you can you email me your project and I can see if I can get it merged into a new file?
#6  
Email you the file from my C: Drive? Maybe I'm not using the "merge" function properly? I open my new file, click the merge button, open the project I want to merge from, a window comes up with a list of controls with boxes beside them. I click on the little box beside the control and nothing happens. Should the box end up with a check mark in it? Am I doing it correctly?
#7  
Yep, ... Should be in My Documents/ARC/My Projects on C Drive... Email it to me and I will have a look...
#8  
Ok,I'll do that. Do you think it might help to uninstall and then reinstall ARC?
#9  
You can try, can't hurt... Just make sure in the future you make copies to the cloud as well....
#10  
Ran the repair option in the install - didn't make a difference, still not working.
#11  
I think I fixed your file for the most part... There might be a control or 2 missing... revolving around sound servo...

Check your email...

Hopefully it works for you... and whatever you do make another copy of your project asap...

Richard
#12  
Thanks a lot Richard, it's working now, except for the speech recognition. That's easy to re-do compared to re-doing everything. How did you get it back?
I owe ya a case of Crown Royal!
Thanks again.
#13  
@Bob.... No worries... I just merged one control at a time until I found the offending control that crashed your project.... I kind of figured is revolved around speech because it happen once to me before... Doesn't seem to be any rhyme or reason for it, however...