Asked — Edited

Diagmostic Report, Following Directions On How To Report Wi-Fi Question With Hp

Name: Wi-Fi Description: Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter AdapterType = Ethernet 802.3 AdapterTypeId = 0 Availability = 3 Caption = [00000010] Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter ConfigManagerErrorCode = 0 ConfigManagerUserConfig = False CreationClassName = Win32_NetworkAdapter Description = Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter DeviceID = 10 GUID = {19B63972-71B1-46FA-AA52-BC1D427CD8BD} Index = 10 Installed = True InterfaceIndex = 17 MACAddress = 20:16:D8:77:E4:D4 Manufacturer = Qualcomm Atheros Communications Inc. MaxNumberControlled = 0 Name = Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter NetConnectionID = Wi-Fi NetConnectionStatus = 2 NetEnabled = True PhysicalAdapter = True PNPDeviceID = PCI\VEN_168C&DEV_0032&SUBSYS_1838103C&REV_01\4&2E3C5434&0&0020 PowerManagementSupported = False ProductName = Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter ServiceName = athr Speed = 108300000 SystemCreationClassName = Win32_ComputerSystem SystemName = EXTRA TimeOfLastReset = 20151025101204.498562-240

stress


ARC Pro

Upgrade to ARC Pro

ARC Pro is your passport to a world of endless possibilities in robot programming, waiting for you to explore.

PRO
Synthiam
#1  

Where did you purchase the EZ-B v4?

Please follow these instructions on your mobile device:

  1. Connect to the WIFI of the EZ-B v4 using mobile device

  2. Open browser and view the address http://192.168.1.1

  3. When the EZ-B v4 Wifi Robot Controller page opens. Look on the LEFT Navigation where it reads Main Page, WiFi AP Mode, WiFi Client Mode, Diagnostics. Look under the diagnostics button and tell me if there is a version displayed.

Use the image below as reference

User-inserted image

#2  

Actually I am using my hp laptop, not a smart phone or tablet. This reply is sent from my tablet though. There is no version displayed....... With the last update though, I can connect to my ezb v4 but I can't see anything with the camera. Thanks for your help so far.

PRO
Synthiam
#3  

Interesting - there was no change to the connection in the last update. Have you disabled virus scanner or Norton Internet security? That seems to cause issues with anything that isn't a webpage.

As for the camera. Please answer these questions

  1. is there a blue light on the camera?

  2. does the blue light flicker very rapidly or is it steady on? Sometimes it's best to check for the flicker in a dark room

  3. is there an error message when you push the connection button on the camera control?

If you can, it would be useful to submit a diagnostic report now that a connection has been made. Here are instructions: https://synthiam.com/Tutorials/Help.aspx?id=220