EZ-Builder Release 2013.07.10.00

Download and install the latest EZ-Builder robot programming software to experience these updates.

Download EZ-Builder
Changes

- Auto Positioner Controls now have Delay, Steps and servo Speed

- New EZ-Script commands (PullVar & PushVar). More information coming soon:)

- New Control: Video Player. Found under Misc. This control will play videos by the ControlCommand() syntax

- 3D Viewer has adjustable Light Color. Select from Preferences Menu
United Kingdom
#24  
Hold on, I just remembered my laptop isn't up to date. But that shows the code I posted worked on 2013.07.03

Give me a few minutes to update and I'll try it on the latest.
United Kingdom
#25  
Yeah, I2CRead throws an error in 2013.07.10 that wasn't there in 2013.07.03
#26  
Are the previous versions available for download? I could not find a link to other downloads.
United Kingdom
#27  
Unfortunately not since they are designed to be backwards compatible. DJ is working on an update he may be able to fix this in the same update.
#28  
Rich,
Thank you.
That is a good question Skinnerfam95,
How can I get earlier versions of EZ Builder?
New Zealand
#29  
Having problem with Waitforspeech command and noticed this thread when looking for a solution.

Is it still broken?
I throw the error below in WIN 8 even though I have checked that the language and grammar match.

Code:


WaitForSpeechCommand Error: System.InvalidOperationException: The language for the grammar does not match the language of the speech recognizer.
at System.Speech.Recognition.RecognizerBase.ThrowIfSapiErrorCode(SAPIErrorCodes errorCode)
at System.Speech.Recognition.RecognizerBase.LoadSapiGrammarFromCfg(SapiGrammar sapiGrammar, Grammar grammar, Uri baseUri, Boolean enabled, Single weight, Int32 priority)
at System.Speech.Recognition.RecognizerBase.LoadSapiGrammar(Grammar grammar, SapiGrammar sapiGrammar, Boolean enabled, Single weight, Int32 priority)
at System.Speech.Recognition.RecognizerBase.LoadGrammar(Grammar grammar)
at ?.(Int32 , String[] )



Or is this a Win8 issue?