Community Question

I updated to the latest ver of ez builder Release 2017.02.20.00, but when i install the plug in for Bing Speech I get the follow error when i try to launch:
User-inserted image

Same error when i try and load the example file.

But does NOT do this with the Computer vision plug.
fxrtst
Commented February 2017
Me too whats left face?
Richard R
Commented February 2017
@fxrst... Here's hoping... :)
WilliamK
Commented February 2017
Hey guys just to add in case anyone is less than happy with windows 10, i have the bing speech recognition as well as the cognitive plugins working fine on both windows 10 and 8. By the way even though i hate to give Microshaft any credit, these plugins/services are working great and alot of fun. Adds a whole other dimension to my bots. Very cool.
WilliamK
Commented June 2017
@fxrtst I realize this is a pretty old topic now but in case you didnt manage to fix the bing speech error you mentioned, I had the same issue as well on windows 8 and what i did to fix it was reinstall the Microsoft C++ redistributable for Visual Studio 2015 package. This package is required for the plugin to work and although i had it previously installed, a reinstall was required after an ezbuilder update for Bing Speech to work again. I had the exact error report you mentioned until i did the reinstall and after Bing worked perfectly again.
WilliamK
Commented June 2017
Oops soory i see i missed a post and you did get it working...disregard previous.
Question
Avatarby fxrtst
Published Thursday, February 23, 2017